Language:

Литовці створили додаток для знайомств із собаками з притулку

Застосунок GetPet працює за принципом Тіндера. Користувачі можуть не тільки познайомитися з тваринами, а й забрати їх з притулку додому.

25. 02. 2019
2554

У Литві створили застосунок GetPet для Android, повідомляє Platfor.ma з посиланням на AP News. Принцип його роботи нагадує Тіндер. Однак додаток підбирає собакам з притулку нових власників. Щодня його завантажують сотні нових користувачів. Застосунок діє понад місяць і вже є успішні збіги.

test-alt
Якщо поставити «сердечко» – значить тварина сподобалася, і ви готові призначити побачення, щоб зустрітися з нею у притулку.

Як і в Тіндері, тварини мають особисті профілі з фотографіями та описами. Таких вже більше сотні. Вся інформація подається від першої особи. Обов’язково вказано стать, вік й інші дані, наприклад, чи проводили тварині кастрацію/стерилізацію.

Якщо свайпнути фото вгору, можна дізнатися  більше про профіль. Рухом ліворуч можна переходити на профілі інших собак. Якщо поставити «сердечко» – значить тварина сподобалася, і ви готові призначити побачення, щоб зустрітися з нею у притулку. Вже там можна познайомитись і вирішити, чи хочете ви забрати її до себе додому.

Незабаром до собак приєднаються кішки та інші тварини.

«Я дійсно в захваті від цього застосунку, оскільки він дає більше шансів мешканцям нашого притулку знайти собі нових власників, а це значить, що тоді ми зможемо допомагати іншим собакам, які все ще перебувають на вулицях», – говорить засновниця притулку Ілона Реклаітіте.

Поки що GetPet працює тільки в Литві. Текст додатку доступний наразі литовською мовою. Незабаром до собак приєднаються кішки та інші тварини.

Фото – Concord Monitor

28. 01. 2021

У Львові відкрили ще один майданчик для вигулу собак

21. 01. 2021

Дистанційна робота і коти. Як домашня тварина впливає на наше життя на карантині

5. 08. 2020

У Львові можна безкоштовно чипувати собаку. Графік

27. 07. 2020

У Херсоні собака врятував жінку від грабіжника

25. 07. 2020

Вухатий інстаграм. Кіт з одночасно блакитними і зеленими очима

20. 07. 2020

450 костюмів за три роки. Як 89-річна англійка в’яже одяг для собак

18. 07. 2020

Вухатий інстаграм. Білосніжна персидська кішка з вадами зору

17. 07. 2020

У Львові будують новий тренувально-вигульний майданчик для собак

13. 07. 2020

Собака з інвалідністю, яку двічі за день залишили на вулиці, знайшов новий дім