Language:

У Львові відкрили ще один майданчик для вигулу собак

Тепер у Парку імені Богдана Хмельницького є тренажери для чотирилапих.

28. 01. 2021
2009

Новий прогулянковий простір для собак з’явився у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це повідомляє сайт Львівської міської ради. Територію облаштувало комунальне підприємство «Лев». Тренувально-вигульний майданчик займає майже дві тисячі квадратних метрів і умовно поділений на дві зони: для собак великих і малих порід. Це зробили для того, аби чотирилапим різних розмірів було комфортно і безпечно перебувати там одночасно. 

На майданчику встановили спеціальні тренажери для навчання та ігор. Обладнання у зоні для малих собак адаптували під розміри улюбленців. Також там є станція для прибирання за чотирилапими і лавки для господарів. 

«У містах особливо є потреба у таких майданчиках, де можна спустити собаку і не перейматись, що він може потрапити під автомобіль або ж забігти туди, звідки його буде важко дістати. Саме для цього ми споруджуємо такі тренувально-вигульні майданчики. Тут можна відпустити собаку, щоби він бігав і спілкувався з іншими тваринами», – говорить в.о. директора підприємства Андрій Пінчук.  

Новий простір для собак освітлюється, тож відвідувати його можна у будь-який зручний час. Для всіх охочих майданчик буде відкритий цілодобово. Згодом поряд планують облаштувати ще вигульний маршрут. Загалом цього року у місті хочуть зробити 30 таких маршрутів.

Це не перший тренувально-вигульний майданчик у Львові. Наприкінці минулого року такий простір відкрили навпроти підприємства «Лев» на вулиці Промисловій. Цьогоріч у місті збираються облаштувати ще 7 тренувально-вигульних і 5 вигульних майданчиків для собак. Це вдасться втілити у разі достатнього фінансування. 

Фото – Роман Балук

21. 01. 2021

Дистанційна робота і коти. Як домашня тварина впливає на наше життя на карантині

5. 08. 2020

У Львові можна безкоштовно чипувати собаку. Графік

27. 07. 2020

У Херсоні собака врятував жінку від грабіжника

25. 07. 2020

Вухатий інстаграм. Кіт з одночасно блакитними і зеленими очима

20. 07. 2020

450 костюмів за три роки. Як 89-річна англійка в’яже одяг для собак

18. 07. 2020

Вухатий інстаграм. Білосніжна персидська кішка з вадами зору

17. 07. 2020

У Львові будують новий тренувально-вигульний майданчик для собак

13. 07. 2020

Собака з інвалідністю, яку двічі за день залишили на вулиці, знайшов новий дім

16. 12. 2019

Власники собак живуть довше і рідше страждають від хвороб серця. Дослідження