Language:

Волонтери врятували бігля від евтаназії. Він віддячив обіймами

Як Джо та Шенлі отримують задоволення від життя рятуючи тварин

26. 07. 2019
3603

Вони трапилися у житті бігля Ґреґорі за два дні до того, як його мали приспати. Джо Кірк разом зі своєю дружиною Шенлі Хатсон-Кірк врятували собаку від загибелі. Подружжя є співзасновниками зоозахисної організації в штаті Огайо.

Вони допомагають тваринам, які опинилися у скрутній ситуації. Джо та Шенлі знаходять для чотирилапих новий дім, а також забезпечують житло та харчування для літніх тварин або таких, що довго не всиновлюють. Також вони допомагають безпородним собакам. Головна мета їхньої справи – рятувати тварин від евтаназії у притулках.

Ґреґорі потрапив до притулку, коли йому було два роки. Його планували приспати, тому що він мав хворобу серця. На щастя, Джо і Шенлі врятували його й оплатили лікування. Ґреґорі віддячив своїм рятівникам теплими обіймами.

«Ґреґорі — дуже вдячний пес. Тепер він знає, що перебуває у безпеці. У нього величезне серце й дуже позитивний настрій», — написала Шенлі у фейсбуці. Жінка зазначила, що собаку забезпечать усім необхідним, щоби вилікувати.

«Загалом ми опікуємося одночасно 25–30 собаками. У це число також входять тварини, яких ми вилікували і їх можна усиновити», — розповіла пара в інтерв’ю Bored Panda. Після порятунку з притулку вони вилікували Ґреґорі і знайшли для нього родину. Зараз він дуже щасливий і має найкращого друга — у його новій сім’ї живе ще один бігль.

Джо та Шенлі часто запитують, скільки собак вони врятували. «Ще одного», — відповідають волонтери. Ще один собака у безпеці й буде оточений увагою і любов’ю. Ще один собака матиме якісний раціон і отримуватиме необхідну ветеринарну допомогу. Ще один собака матиме дім, де його завжди любитимуть. «Саме від цього ми найбільше отримуємо задоволення в житті», — говорить подружжя.

 Джерело: Bored Panda

28. 01. 2021

У Львові відкрили ще один майданчик для вигулу собак

21. 01. 2021

Дистанційна робота і коти. Як домашня тварина впливає на наше життя на карантині

5. 08. 2020

У Львові можна безкоштовно чипувати собаку. Графік

27. 07. 2020

У Херсоні собака врятував жінку від грабіжника

25. 07. 2020

Вухатий інстаграм. Кіт з одночасно блакитними і зеленими очима

20. 07. 2020

450 костюмів за три роки. Як 89-річна англійка в’яже одяг для собак

18. 07. 2020

Вухатий інстаграм. Білосніжна персидська кішка з вадами зору

17. 07. 2020

У Львові будують новий тренувально-вигульний майданчик для собак

13. 07. 2020

Собака з інвалідністю, яку двічі за день залишили на вулиці, знайшов новий дім